SET MEKAP MAK ANDAM

MEKAP MAK ANDAM

 1 set : rm100 

 Free pos sm,ss add rm4 

 1 pcs blv pink foundation 
1 pcs mn kiss proof matte lipstick 
1 pcs naked 2 @ naked 3 
1 pcs benefit 3 in 1 
1 pcs obuse eyebrow 
1 pcs brow class

EMMA PEARL WHITENING BODY LOTION

EMMA PEARL WHITENING BODY CREAM

jual : rm50

free pos sm, ss add rm4

Fungsi:
- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelao seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari

Berat: 180ml

Cara Penggunaan:
1) Selepas badan sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan emma whitening body cream.
2) biarkan selama 10-15 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna

SCRUB BVRC

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

1 jar : rm70

free pos sm,ss add rm4

kulit yang sebelum ni tak sekata dan tak berapa nak cerah sekarang dah gebuuu..

tangan tu penting bagi perempuan tau..tangan yang cantik semestinya menjadi idaman setiap wanita..

yelaa, sape tak nak muka dan tangan sekata kan.tak de la asyik menyorok je tangan tu..
banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan..muka sentiasa kene belai dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan..

KHASIAT:

Mencerahkan dan memutihkan kulit
Melicinkan kulit
Menegangkan kulit
Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
Melembabkan kulit
Menghilangkan parut
Menanggalkan daki lama dan degil
Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
Menghaluskan kulit

GOLD SCRUB adalah pilihan terbaik utk pencerahan dan pemutihan tangan dan bahagian2 gelap di badan anda kerana mengandungi :

VITAMIN C
VITAMIN E
COLLAGEN
MILK
PURE SMOOTH SALT
MICRO PURE GOLD

fuhh.mmg 100% organic dan soft pada kulit..
perbezaan dapat dirasai selepas beberapa sentalan je tau..
haa, selain tu,GOLD SCRUB ni bukan boleh sental tangan je tau, ia boleh disental kat mana2 je bahagian badan anda yg anda nak nmpk cerah tau mcm ketiak, celah peha, kaki, lutut dan mana2 jela..
rugiii kalau tak cubaa..
betol2 terbaikk lahh..

Gunakan BVR Bubble Licious Gold Scrub untuk pencerahan bahagian badan yang optimum.

Khusus untuk kegunaan di bahagian - bahagian berikut:
Ketiak Tangan & lengan Celah peha, dan Bahagian -bahagian yang berdaki degil

1 bks Berat: 200g