GORGEOUSLEEM

Saya percaya anda semua yang membaca ni semua gojes-gojes luar dan dalam.
Jika anda sedang mencari GORGEOUSLEEM, sini lah tempat nya :D

Siapa yang tak tahu pasal GORGEOUSLEEM yang dah tiga tahun bertapak di arena ubat kurus dan makin lama makin dikenali ramai sebab amat berkesan melunturkan lemak-lemak bertepu korang.

GorgeouSleem tu purely racikan/ramuan 100%herba dari personal doctor pengasas yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE

Based  on our testimonial, so far 99% berpuashati dengan result dari GS,ada yang 7hari hilang 5kg-10kg, sebulan hilang max 20kg. You boleh nilai sendiri & semua lemak yang hilang tu akan terus jadi muscle and tiada masalah flabby selepas kurus.
It depends dengan metabolisma kita. FYI,GS pernah ditahan di farmasi lab di KLIA,farmasi di Sabah,farmasi lab di Jeddah,untuk TUJUAN SEMAKAN BAGI MEMASTIKAN TIADA BAHAN BERACUN,100%APPROVAL.

Nothing is  dangerous because its from natural herbs 100%
Even you nk buat urine test after consume this GS pun takda masalah   
 
-Sehari 2biji sebelum breakfast
-30biji perbottle

♚Extra info ♚
●Approval by kilang berstatus GMP(monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING
●MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT)
●Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA
●100%NATURAL HERBS INGREDIENTS,ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs)
●Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan)
Upgrade Security Product        
                             
♚OFFICIAL PRICE ♚
✔Rm150 1Bottle - postage included
✔Rm260 2Bottle - postage included
✔SABAH SARAWAK ADD RM5
✔BRUNEI & SING ADD RM80

TABITA TRIAL

TABITA SKINCARE TRIAL SET

Harga : rm110

free pos sm,ss add rm5

The Best Product For The Best Person Only"

Setiap set TRIAL Tabita Skin Care mengandungi :
1. Facial Soap - 30ml
2. Smooth Lotion/Toner - 30ml
3. Day Cream - 5g
4. Night Cream -5g

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA.
Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.
Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari.
Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard.

Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl).

IKUTI CARA PEMAKAIAN YG BETUL UTK MEMPEROLEHI HASIL YANG MAKSIMA…

CARA-CARANYA (untuk pengguna baru tabita) :-

Bulan Pertama :-
Pagi :-
1. Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas.
2. Sapukan Smooth Lotion yang sudah di tuang diatas kapas tipis kira-kira 2-3 titis
3. Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan secara merata (jangan digosok / ditekan).
4. Setelah merata, dlm keadaan lembab, pakai Daily Cream pada siang hari secara rutin

Tengahari @ Petang :-
1. Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas. Pakai Daily Cream sahaja.

Malam :-
1. Cuci muka dan leher dengan Facial Soap bersih2 secara merata, lalu dibilas.
2. Sapukan Smooth Lotion yang sudah di tuang diatas kapas tipis kira-kira 2-3 titis
3. Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan secara merata (jangan digosok / ditekan).
4. Setelah merata, dlm keadaan lembab, pakai Nightly Cream pada malam hari secara rutin

TIPS Untuk lagi cantik…:)
BULAN PERTAMA
1. Pemakaian bedak @ apa2 produk selain tabita pada bulan pertama adalah tidak digalakkan untuk mendapatkan hasil yang maksimum
2. Jangan garu @ kopek kulit semasa proses pengelupasan berlaku.
3. Lipstik @ mekap mata boleh dipakai semasa proses pengelupasan berlaku.
4. Jika mempunyai masalah mata, seperti ‘eyebag’, lingkaran hitam bawah mata,dll digalakkan memakai Eye Cream, mata pun akan kelihatan lebih segar. Cara Pemakaian : sapu di sekeliling kawasan mata sebelum tidur.
5. Facial soap akan mudah beku jika berada dalam suhu sejuk, hanya rendamkan botol didalam bekas yang mengandungi air panas, beberapa minit kemudian ianya akan cair kembali. Ini berlaku disebabkan oleh extract buah betik yang terdapat dalam botol

BULAN KEDUA
1. Selepas sebulan, pemakaian bedak @ apa2 produk lain dibolehkan seperti biase.
2. Boleh mencuba Serum Vit E Tabita Skincare. Serum Vitamin E ini bagus untuk kulit yang telah melalui proses peeling dan kesannya adalah membuat kulit nampak halus, bersinar, awet muda, cerah, dan tegang. Cara Pemakaian :- waktu malam, cuci muka dengan facial soap, sapu toner, ambil sedikit serum sapu ke muka dan leher, setelah 2 jam, bilas dengan air suam, lalu disapu Nightly Cream, pki 2 @ 3 x seminggu untuk mendapatkan hasil maksima.

BULAN KETIGA
1. Bagi masalah jerawat, setelah 3 bulan tetapi masih mengalami masalah jerawat, bolehla mencuba Acne Cream yang berfungsi untuk menghilangkan jerawat. Cara Pemakaian :- hanya sapu di jerawat di waktu malam sebelum tidur.
2. Bagi yang berumur 35 tahun ke atas pula, digalakkan mencube Special Cream. Merupakan Cream lanjutan setelah 3 bulan memakai product asas Tabita Skincare. Special cream bertindak sebagai anti penuaan yang terdiri dari vitamin yang memberikan nutrisi pada wajah dan untuk melembabkan dan mengembalikan kekenyalan kulit. Apabila kelembaban kulit terjaga maka, kadar air dalam kulit akan bertambah sehingga kulit wajah akan terhindari dari munculnya kerutan. Digunakan 2x dalam seminggu berselang seli sebagai pengganti Nite Cream.
3. Selepas 3 bulan, warna kulit pun dah sekata (tiada beza warna antara kulit muka dan leher), boleh kurangkan penggunaan Smooth Lotion, pakai di waktu malam sahaja.

REAKSI SELAMA PEMAKAIAN TABITA………..
Pada minggu pertama, muka akan terasa perih, ketat, gatal, diikuti dengan pengelupasan (biasanya dalam 10 – 20 hari, bergantung kepada jenis kulit). Dalam keadaan seperti ini tidak digalakkan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.
Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian produk harus terus dilakukan / jangan dihentikan.
Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya. Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah, lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan.
HASILNYA….TADAAA……

Glutax 15g injection

GLUTAX 15G INJECTION

Harga : RM250

GLUTAX 15G Nano Revitalise SD Glutathione 15000mg

Glutax 15g Nano Revitalise SD is very effective against signs of aging and great for anyone with a dull complexion, uneven skin tone, wrinkles and sensitive skin. It will help brighten your skin to a radiant glow and leave it smoother and firmer. Glutax 15g is not only good for your skin, it also helps Detox your liver, blood and other major organs as well as help boost your immune system, hormone balance and a myriad of supporting functions.

Ingredients :

Nano Glutathione  15000mg
L’acido Ascobico  2500mg
Collagen Extract 500mg
Acido Alfa Lipoico  500mg
Marine Plant Stem Cell 500mg
Kojic Acid 500mg
Nano Licorice Extract 350mg
Vitamin E 400mg
Pro-Vitamin B3 350mg
Pro-Vitamin B5 350mg

Recommended Dosage :

This product is administered by intramuscular (IM) or intravenously (IV).

One set (powder + solvent) injection every week for 1 or 2 months (*depends to your body metabolism).

Then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintain.

Not Suitable For :
  - Breast feeder
  - Injection on women period
  - Allergy to vitamin (any kind)
  - Patient with cardiovascular problem